Vi har laget denne bloggen slik at nettopp du kan få svar på ting du lurer på. Kunst er jo noe vi alle burde være opptatt av, så denne siden er også en oppfordring til deg om å nyte mer kunst.

Gatekunst

Hvorfor ikke ta deg en tur rundt i ditt lokalområde for å se på den gatekunsten som finnes? Vi håper at du kan ta bilder av gatekunsten du liker, da har du jo ditt eget lille galleri på din egen telefon.

Du vil få vite mer om hva gatekunst er på denne hjemmesiden her.

Norsk kunst

Det er jo sikkert og visst at de aller fleste av oss er fan av kunst fra vårt eget land. Det er lettere å relatere til denne kunsten og forstå hva den betyr. I tillegg er det også gøyere å se den på museum eller i gallerier for mange. På denne siden har vi lyst til å gi deg en oversikt over noen norske kunstnere som finnes der ute. Kanskje du finner en ny favoritt?

Fotografi

Vi vil også gjerne informere deg litt mer om fotografi og hvordan du kan bruke det til å dokumentere din egen hverdag.

Vi har uansett laget denne siden slik at du kan bli litt mer kunstnerisk, lære litt mer om kunst og rett og slett bare ha det gøy. Det som er målet vårt er at du legger litt ekstra merke til kunsten som omgir deg hvor enn du befinner deg, enten det er i Norge eller i utlandet.