Velkommen!

Er du glad i kunst?

Da har du kommet til den rette siden, for her er vi virkelig glad i kunst. Her kan du lese mer om ulike emner, kanskje du til og med kan foreslå noen emner vi kan skrive om også?

Uansett så håper vi at du kan finne informasjon som du liker her på vår hjemmeside.

Hva er egentlig kunst?

Dette er et spørsmål som blir stilt altfor ofte. Hva som er kunst er faktisk utrolig relativt. Noen mener at kunst ikke kan være kunst om det ikke er komplisert. Mange mener også at det bare finnes noen sjangere som kan defineres som kunst, som for eksempel maleri og ulike typer stiler innenfor malerikunst. Andre mener at alt er kunst, alt fra dansing til musikk og alt som kombinerer disse. Det er egentlig ikke feil, men heller ikke noe riktig svar på hva som er kunst. Det er kanskje derfor det er så mange som irriterer seg over det.

Hva skal vi med kunst?

Det er jo mange som mener at vi ikke trenger kunst, men hva skulle du da gjort uten TV-serien du ser på om kvelden eller musikken du hører på på vei til jobb? Kunst er så mye mer enn bare bilder på Nasjonalmuseet eller på Museum of Modern Art. Alt vi omgir oss med er jo kunst.

Det er jo en side som denne som skal få deg til å stille litt spørsmål rundt hva som er kunst, introdusere deg til ulike kunstnere og bare gi deg en litt annerledes type informasjon. Vi liker jo alle å lære nye ting, så hvorfor ikke ta noen ekstra minutter på å bare lese litt mer om kunst og ulike former for kunst?

Kanskje det kan inspirere deg til å lage din egen kunst. Hadde ikke det vært fint?